tiistai 14. huhtikuuta 2015

Pupuhuppari jacquardneuloksesta

Tämän ompeluksen tein kyllä jo useampi kuukausi sitten, mutta en ole ehtinyt/muistanut jakaa kuvia blogiin! Instagramiin olen kyllä nykyään (sinne liittymisen jälkeen) jakanut tekeleitäni (minua voi seurata @paivi.tee). Sieltä nopeiten näkee aikaansaannokseni.

Huppari on tehty Ottobren 3/2014 Dinosaur kaavalla, jätin vain dinosaurusjutut pois, helmakäänteen sijasta tein leveän resorihelman ja aplikoin pupun etukappaleeseen. Huppari on tehty Noshin jacquardneuloksesta "Hearts", kangas on ihanan pehmoisen ja laadukkaan tuntuista. Erilaista ommella kuin trikoot mitä minulla melkein kaikki muut kankaat on. Hupun jouduin tekemään eri kankaasta, kaapista löytyneestä joustocollegesta kun sydänkangas ei riittänyt huppuun saakka (en ollut suunnitellut mitä teen kankaasta ja sitä oli muistaakseni vain puolisen metriä).

Tällä kaavalla ja resorihelmalla haluan kyllä tehdä vielä toisenkin hupparin, vaikka ensi syksyksi!PS. Ei tämäkään ompelus sujunut ilman ongelmia... ihan hassu ongelma olikin: saumuroin resorin väärältä puolelta helmaan, what the...?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän saa jättää jälkensä vierailusta :) Kiitos kun kävit lukemassa!