sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ruttulegginsejä!

Jokin aika sitten sain tämmöiset aikaiseksi. Niin nopeita tehdä... vaan ei sittenkään! Ehkä joku ompelee näitä viidet päivän aikana, minulla menee näihinkin koko päivä, yksiin. Tai eipä sitä ikinä pysty keskittymään täysin ompeluun, kun on muutakin tehtävä. Mutta kivannäköisiä leggareita näistä tulee. Nuo raidalliset on olleet suuressa suosiossa, kukalliset odottelee vieläkin resoreitaan...

Aluksi kirosin ensimmäisten housujen kanssa, että en enää ikinä tee tämmöisiä. No siltihän innostuin noita toisiakin tekemään. Eniten ärsytti siis framilonin ompelu, että polvien tienoille sai rypytykset. Mutta on nämä vaan ihanat ja istuu kivasti meidän hoikalle tytölle! Kaavan löysin siis Ottobren 1/2014 lehdestä, puntteihin sovelsin resorit jotta housut olisivat pidempi-ikäiset (kasvaa tuo tyttö pituutta niin nopeasti!).

Nyt olen tämän viikon ollut flunssassa ja vietellyt myös sairaspäiviä kotonakin. Käytännössä olisi ollut aikaa uusille ompeluksille, mutta en ole jaksanut tehdä. Mikä onkin poikkeuksellista, koska yleensä kipeänä minulle tulee vimma tehdä kaikkea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän saa jättää jälkensä vierailusta :) Kiitos kun kävit lukemassa!