perjantai 29. elokuuta 2014

Nosh kotikutsuilla

Tiistaina käytiin Nosh:n kotikutsuilla herkuttelemassa ja ihastelemassa uutta mallistoa. Aikomuksenani oli olla tilaamatta mitään, mutta kuinkas kävikään: Tilaukseen lähti kahta ihanaa trikookangasta.

Click! luomupuuvillajerseytä. 2,49e/m.
Kirsikoita liilalla pohjalla. 2,49e/m.

Nosh Organics siis valmistaa vaatteita lapsille (ja äideille) sekä heiltä voi tilata kankaita. Kankaat ovat hyvää laatua, luomua ja ihania hypistellä! Sen enempiä ylistämättä, käykää itse kurkkimassa täältä: http://www.nosh.fi

Harmikseni unohdin kutsuilla kameran olemassaolon. Ohops!


Neitikin innokkaana tutki kuvastoa kotona!

Tämä peitto olisi ollut neitosen mieleen, mutta meillä peittoja on ihan tarpeeksi ja hiukan nuo valmiiden tuotteiden hinnatkin hirvittävät tätä äitiä. (Vielä) en ole raaskinut yhtäkään valmistuotetta ostaa, vain kankaita. Toisaalta kankaista saa tehtyä itse persoonallisempia.


Itse ihastelin tätä veikeää krokokangasta. Suunnittelijan lapsi kuulemma halunnut että äiti piirtää krokotiilin vesisateessa töihin menossa. Minusta tuo kroko vaan on niin hauskan näköinen sateenvarjoineen! Tätähän saisi kankaana myös liilapohjaisena, pitäisiköhän jossain vaiheessa...


Tuommoiset velourhousutkin olisi aika kivat!

Tai miksei haalarinakin, näin syksyn kylmien säiden tullen, pysyy selkä lämpöisenä...


Mutta se hinta. En raaski maksaa yhdestä vaatteesta noin paljoa, vaikka ne ovatkin laadukkaita. Ehkäpä tilaan jossain vaiheessa velouria kankaana ja kokeilen ommella itse. Ja krokoa... ja... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän saa jättää jälkensä vierailusta :) Kiitos kun kävit lukemassa!