tiistai 19. elokuuta 2014

Blogin aloittelua & Nosh PaaPii kettusetti


Eka postaus. Jee! Päätin perustaa blogin tekemilleni käsitöille. Vauvablogi mulla onkin jo ollut (tai on edelleen), mutta sitä en ole jaksanut enää niin aktiivisesti päivitellä eikä aikaakaan ole ollut niin kamalasti kun töissäkin käynyt. Ompeluksia yritän jossain välissä tehdä ja niistä teenkin jatkossa tänne postaukset kunhan aina kerkiän, en pidä kiirusta. ;) Ulkoasua räätälöin vähän myöhemmin. Kuvien laatuun ei kannata takertua, minulla ei ole hienoa järkkäriä vaan kuvailen luomukseni Jolla-puhelimen kameralla.

Hurjasti olen hurahtanut Noshin luomupuuvilla-jerseykankaisiin! Sitä odottaa laatikossa paaaljon eri kuosissa ja vasta pari luomusta olen saanut aikaiseksi. Ja lisää kuoseja olisi tullut tilattaviksi, apua! Nyt täytyy pitää hetken ajan lompakon nyörit tiukalla, ennen kuin taas tietää töiden jatkoista.

Nyt olenkin ollut tänään pitkästä aikaa työttömänä, ekaa päivää. Huomenna työhaastattelu ja katsotaan mitä se poikii. Muuten en ole vielä jatkoa suunnitellut. Johan tässä on 9 kuukautta säntäilty sinne tänne töiden merkeissä. Tällä viikolla yritän ommella jotain kivaa jos ehdin.

Tänään käväistiin tytön 2-vuotisneuvolassa ja sainkin eilen iltasella välähdyksenä idean ryhtyä paitaompeluksiin viimeisimmäksi tilaamastani kankaasta, Nosh PaaPii Foxista fuscian ja keltaisen väreissä. Hiukan kirkkaamman keltaisella resorilla huolittelut ja hihat Noshin polkadotista. Taakse pisarahalkio keltaisella sydännapilla. Kaava Ottobre 4/2012 lehdestä. Aamusella vielä samasta kuosista pipo kylkiäiseksi. Omasta mielestäni hieno setti tuli! Yllätyksekseni onnistui melko nopsaankin, vain kerran sain purkaa pääntien kanttauksen ja tehdä uusiksi. Yleensä menee miljoona asiaa pieleen ja purkaan ja teen uusiksi ja vähän sovellan omiani... :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän saa jättää jälkensä vierailusta :) Kiitos kun kävit lukemassa!